© 2018 by Gabriela Siman

Created with Wix.com

  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono LinkedIn

Music Hall & Conservatory

The complex follows organic lines, making visitors feel welcomed. A key motivation element was to offer green space to the surrounding communities, inspiring us to distribute structures in a way that maximized recreational space, giving it a park0like atmosphere. The design is divided into four buildings, allowing each one to be used for different activities and visited by different people. Each building has its own distinctive characteristics, but they all follow the same circular lines. The buildings are linked to each other by a series of bridges.

Three of the buildings are designed with a central "patio" that permits the flow of air in and out of the spaces; and dones them with views of greenery from both sides.

*This was a group project. I was in charge of design development, 3D modeling and rendering.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now